Over outdoormeister.nl

Kwaliteit onderscheiden van rommel. Dat is wat outdoormeister.nl doet. Daarom bieden wij enkel de beste merken voor in de buitenwereld aan. De ervaring van de klant staat voorop, voor én na de bestelling. 

Producten.

Een breed assortiment is geen pré. Als de kwaliteit maar goed is. Daarom  selecteert outdoormeister.nl enkel het beste van het beste. Zo bieden wij Stanley PMI aan, een merk dat welbekend is in de outdoorwereld. De producten zijn van hoogwaardig niveau met super prestaties. 

Ontdekken.

Naast het aanbieden van producten helpt de outdoormeister je ook graag op weg in de buitenwereld. We geven tips, aanbevelingen, verhalen en leggen contact met mede-avonturiers. 

Kwaliteit

Enkel de beste merken uit de outdoor industrie worden aangeboden bij ons. Ten alle tijden wordt er op het niveau gecheckt van de producten.

Scherp geprijsd

Goedkoop is kwaliteit niet. Echter streven we wel naar zo voordelig mogelijk. Daarom houden we actief de prijzen van concurrenten in de gaten om zo de klant een eerlijke prijs te laten betalen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is tegenwoordig niet meer weg te denken. Alle producten die aangeboden zijn voor levenslang gebruik. Dit betekent dat ze van dusdanig goede kwaliteit zijn dat de aanschaf van alternatieven niet nodig is. 

Roth '21 logo

Roth ’21

Outdoormeister.nl werkt met de diensten van Roth ’21. Deze partij verzorgt de marketing en het webdesign. 

Rix Hengelsport & Outdoor

Rix Hengelsport & Outdoor

Het volledige arrangement producten is te vinden bij Rix Hengelsport & Outdoor. Daar vandaan worden ook de pakketten verstuurd.