Barbecueën op het balkon is niet altijd even gemakkelijk. Een BBQ neemt vaak veel ruimte in en teveel rook kan zorgen voor overlast voor buren. Gelukkig is er een BBQ die deze onzekerheden wegneemt: De Kenluck BBQ Grills, de BBQ voor een balkon.

Kenluck BBQ’s.

Een degelijk design. Gemakkelijk. Compact. De barbecues van Kenluck zijn perfect voor een tripje weg van huis, bijvoorbeeld een picknick of een fietstocht. De BBQ is ook ideaal voor thuis. De grills zijn perfect voor het barbecueën met kleine groepen op het balkon of in de tuin.

  • Gemakkelijk mee te nemen.
  • Makkelijk schoon te maken.
  • Houtskool BBQ.
  • Op te vouwen als koffer.
  • Uniek design.
  • In verschillende kleuren.

De Kenluck Buddy Grill:

De Kenluck Mini Grill:

Vragen?

We helpen je graag. Neem contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *