De dop van de Trigger-Action Travel Mug is bedoeld om gemakkelijk onderweg te drinken uit de mok. Door de drukknop aan de zijkant van de dop opent de dop om vervolgens te kunnen genieten van je koffie of andere warme drank. Tijdens een wandeling, het werk of een autorit. De Trigger-Action Travel Mug is daar.

Maar, hoe maak je de Trigger Action Travel Mug nou goed schoon? Hier leggen we uit hoe het schoonmaken van de mok werkt!

Schoonmaken begint met de mok.

Het onderste gedeelte, de mok, is schoon te maken door het exemplaar zelf af te wassen. Echter kan deze ook in de vaatwasser. Plaats de mok dan in het bovenste rek van de vaatwasser en de mok komt er weer schoon uit.

En de dop dan?

De dop is ook uit te wassen in de vaatwasser. Vergeet ook niet dat deze in het bovenste rek hoort. Toch is het voor de vaatwasser moeilijk om over te komen. De dop zal nooit volledig schoon worden. Daarom is het beter om deze zelf af te wassen.

Het is mogelijk om de 2 delen van de dop los van elkaar te koppelen. Dat gaat als volgt:

Zoals je ziet is het erg simpel. Wanneer de 2 delen los gekoppeld zijn is het tijd om ze met de hand schoon te maken. Succes!

-10%
25,00 22,50
31,50
-11%
34,95 30,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *